Menukaart

Koude voorgerechten :

  • Ambachtelijke carpaccio van kalfs à la Niçoise € 19,00
  • Salade met Nobashi garnalen, inktvisringetjes en knoflookdressing € 21,00
  • Huisgemaakte rollade van ganzenlever met Beaumes de Venise en rozijnentoast € 22,00

Warme voorgerechten :

  • Kikkerbilletjes ” Hugo ” € 18,00
  • Scampi basilicumkroketten met een fris slaatje € 20,00
  • Sint-jacobsvruchten met venusschelpjes en witte wijnroomsaus € 22,00

Soepen :

  • Dagsoep € 7,00
  • Moestuinsoep € 7,50
  • Bisque van schaaldieren met rouille € 13,00

Kreeft (1/1 ong. 650g) :

  • ½ Kreeft Belle-Vue – Thermidor – Kruidenboter – à la nage (min. 2 pers.) € 35,00 / pers.

Visgerechten :

  • Zeebaarsfilet met groentjes en kruiden geroosterd in de oven € 28,00
  • Staartvis met romige prei en pancetta € 30,00
  • Pasta met zeevruchten en zachte curryroom € 30,00
  • Zeetong à la meunière met een slaatje € 38,00

Vleesgerechten :

  • Filet pur natuur met koude of warme groentjes  € 37,00
  • Filet pur met een saus naar keuze :
    Parijse champignonroom – groene peperroom met of zonder geitenkaas – bearnaise € 37,00
  • Gebakken kalfszwezeriken met beukzwammetjes en kalfsjus € 40,00
  • Lamskoteletjes met gegratineerde ratatouille en rozemarijn € 36,00
  • Blanquette van kalfswangetjes met zilveruitjes en champignons € 29,00

Nagerechten :

  • Dame Blanche € 8,50
  • Sorbet van het seizoen € 9,50
  • Moelleux au chocolat met chocolade-ijs € 9,50
  • Tarte tatin met huisgemaakte advocaat en vanille-ijs € 9,50
  • Bananarama: banaanroomijs | chocoladesaus | slagroom | speculooscrumble € 10,00
  • Sabayon geparfumeerd met Cointreau en vanille-ijs (min. 2 pers.) € 11,00 / pers.

De Wijnrank - Kooidries 10 - 3550 Heusden-Zolder

Tel: 0485 356222 of 0476 952297

Of scan de QR-Code