Menukaart

Koude voorgerechten :

  • Rollade van ganzenlever met Beaumes de Venise en rozijnentoast € 23,00
  • Carpaccio van Wagyurund met witloof-truffelsalade en walnootcrumble € 23,00
  • Lauwe gambasalade met knoflookdressing € 23,00

Warme voorgerechten :

  • Gegratineerde St. Jacobsnootjes “Florentine” € 23,00
  • Kikkerbilletjes “Hugo” € 19,00
  • Scampi-basilicumkroketten met een fris slaatje € 20,00

Soepen :

  • Bisque van schaaldieren met rouille € 13,00
  • Moestuinsoep € 7,50
  • Dagsoep € 7,00

Kreeft (1/1 ong. 650g) :

  • ½ Kreeft Belle-Vue – Thermidor – Kruidenboter – à la nage (te bestellen / 2 pers.) dagprijs

Visgerechten :

  • Zeetong à la meunière met een slaatje € 40,00
  • Zeebaarsfilet met geroosterde courgette € 31,50
  • Staartvis met romige witloof-sherrysaus en guanciale € 32,00
  • Pasta met zeevruchten en zachte curry € 34,00

Vleesgerechten :

  • Filet pur natuur met koude of warme groentjes  € 39,50
  • Filet pur met champignonroom of peperroom, met/zonder geitenkaas of Béarnaise € 39,50
  • Krokante kalfszwezeriken met oesterzwammen en kalfsjus met roze peper € 45,00
  • Lamskoteletjes met tomatenfantasie en zwarte look € 39,50

Nagerechten :

  • Dame Blanche € 9,50
  • Coupe huisgemaakte advocaat € 10,50
  • Moelleux met gezouten karamelijs € 12,00
  • Tarte Tatin met vanillesaus en vanille-ijs € 10,00
  • Sabayon geparfumeerd met Cointreau en vanille-ijs (min. 2 pers.) € 14,00 / pers.
  • Normandisch pannenkoekje met calvadossaus en roomijs € 12,00

De Wijnrank - Kooidries 10 - 3550 Heusden-Zolder

0485 356222 of 0476 952297

Of scan de QR-Code