Menukaart
Koude voorgerechten :
- Ambachtelijke carpaccio van kalfs à la Niçoise € 19,00
- Salade met Nobashi garnalen, inktvisringetjes en knoflookdressing € 21,00
- Huisgemaakte rollade van ganzenlever met Beaumes de Venise en rozijnentoast € 22,00
Warme voorgerechten :
- Kikkerbilletjes ” Hugo ” € 18,00
- Scampi basilicumkroketten met een fris slaatje € 20,00
- Sint-jacobsvruchten met venusschelpjes en witte wijnroomsaus € 22,00
Soepen :
- Dagsoep € 7,00
- Moestuinsoep € 7,50
- Bisque van schaaldieren met rouille € 13,00
Kreeft (1/1 ong. 650g) :
- ½ Kreeft Belle-Vue – Thermidor – Kruidenboter – à la nage (min. 2 pers.) € 35,00 / pers.
Visgerechten :
- Zeebaarsfilet met groentjes en kruiden geroosterd in de oven € 28,00
- Staartvis met romige prei en pancetta € 30,00
- Pasta met zeevruchten en zachte curryroom € 30,00
- Zeetong à la meunière met een slaatje € 38,00
Vleesgerechten :
- Filet pur natuur met koude of warme groentjes € 37,00
- Filet pur met een saus naar keuze :
Parijse champignonroom – groene peperroom met of zonder geitenkaas – bearnaise € 37,00 - Gebakken kalfszwezeriken met beukzwammetjes en kalfsjus € 40,00
- Lamskoteletjes met gegratineerde ratatouille en rozemarijn € 36,00
- Blanquette van kalfswangetjes met zilveruitjes en champignons € 29,00
Nagerechten :
- Dame Blanche € 8,50
- Sorbet van het seizoen € 9,50
- Moelleux au chocolat met chocolade-ijs € 9,50
- Tarte tatin met huisgemaakte advocaat en vanille-ijs € 9,50
- Bananarama: banaanroomijs | chocoladesaus | slagroom | speculooscrumble € 10,00
- Sabayon geparfumeerd met Cointreau en vanille-ijs (min. 2 pers.) € 11,00 / pers.