Welkom bij onze kaart

Bij De Wijnrank presenteren we met trots onze kaart, gevuld met culinaire hoogstandjes die de seizoenen weerspiegelen. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld door ons, gebruikmakend van de beste ingrediënten die elk seizoen te bieden heeft.

Seizoensspecialiteiten

Onze kaart verandert met de seizoenen, zodat u altijd kunt genieten van de meest verse en smaakvolle gerechten. Proef de lente met lichte, frisse gerechten, de zomer met rijke en volle smaken, de herfst met aardse en warme tonen, en de winter met hartige en troostrijke maaltijden.

Babykreeft

Een van de hoogtepunten op onze kaart is de babykreeft. Laat u verrassen door een heerlijke culinaire ervaring met ons speciale babykreeft menu. Een babykreeft is een jonge kreeft, meestal tussen de één en twee jaar oud, die doorgaans tussen de 250 en 500 gram weegt. Door hun zachte schaal en delicate, malse smaak zijn ze ideaal voor onze verfijnde gerechten. Babykreeft is seizoensgebonden.

Chef’s aanbevelingen

We stellen regelmatig speciale aanbevelingen samen die uniek en inspirerend zijn. Deze gerechten op onze kaart zijn een reflectie van de nieuwste culinaire trends en de beste beschikbare ingrediënten.

Uitgebreide menukaart

Naast seizoensgerechten biedt onze kaart een breed scala aan opties voor iedereen. Van verfijnde voorgerechten tot smakelijke hoofdgerechten en decadente desserts, wij zorgen ervoor dat elke maaltijd een onvergetelijke ervaring wordt.

De Wijnrank - Kooidries 10 - 3550 Heusden-Zolder

Tel: 0485 356222 of 0476 952297

Of scan de QR-Code